Dumpen of (her)lezen? Dumpen of (her)lezen? (2) ‘The Seven Habits of Highly Effective People’

HR Square 183
In de Nederlandstalige editie werd het boek aanvankelijk omgedoopt tot ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. “Een dwaze vertaling, want het boek richt zich tot iedereen, en niet alleen tot managers of leiders. En het gaat om gewoontes, niet om eigenschappen,” zo steekt Marc Buelens van wal, professor emeritus aan de Universiteit Gent en Vlerick Business School, en samen met zijn collega Herman Van den Broeck ongetwijfeld ook dé expert par excellence in onze contreien over managementboeken. Hij heeft er overigens zelf ook al een niet onaardig aantal gepubliceerd en die stroom is nog lang niet opgedroogd. Kortom, het heeft dan ook een speciale betekenis om hem zelf een absolute managementklassieker te laten kiezen om onder de loep te schuiven voor deze reeks.Met het magnum opus van Stephen Covey (1932-2012) maakt hij meteen ook een gedurfde keuze, precies omdat het boek – met inmiddels meer dan 25 miljoen verkochte exemplaren...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.