Dumpen of (her)lezen? ‘Human Resource Champions’

HR Square 191
U trekt deze zomer naar het strand? U plant een culturele vakantie in een historische stad? Een week in een klein tentje in de bergen? Wat u ook van plan bent, een goed boek is een must. Misschien overweegt u wel dé klassieker uit het HR-domein, ‘Human Resource Champions’ van Dave Ulrich, te (her)lezen? Met Koen Dewettinck (Vlerick Business School) kijken we of dat 23 jaar na de eerste verschijning nog de moeite waard is. “This book wil change the role of human resource professionals in our organisations and reshape the field for years to come.” Als die quote van Rosenblum, toen de VP HR en Chief Learning Officer bij Coca-Cola, op de flap van het boek staat, dan wil dat wel wat zeggen. “Bovendien: het is ook zo gebeurd”, zegt Koen Dewettinck.Maar ondertussen heeft Dave Ulrich, dé HR-goeroe bij uitstek, nog vele andere boeken geschreven, met in 2012 nog...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.