Eddy’s Percepties: Je kan niet besturen met wie niet wil besturen

HR Square 26
De specialisatie van onze premier bestaat erin problemen op te lossen door ze niet op te lossen. Zo DHL bijvoorbeeld. Eerst trok hij, ruim op tijd, dit dossier naar zich. Toen puntje bij paaltje kwam bleek hij niets gedaan te hebben. En toen hij eindelijk aan het werk schoot, kwam hij tot de conclusie dat DHL best kon vertrekken omdat het dat toch al van plan was. Nauwelijks had België deze werkgelegenheid uitgevlagd of het gevecht over de geluidsnormen begon weer, zodat binnenkort Zaventem dient gesloten te worden. De landingsbanen zijn, naar verluidt, prima geschikt voor roller skating en in Brussels South zal men wel oordopjes uitdelen – offert Wallonië zich niet steeds op, als het landsbelang in het gedrang komt? (Beter is nog Luik-Bierset, dan kan men de vluchten over Zuid-Limburg laten gaan). Het zou potsierlijk zijn, ware het zo tragisch niet. Nochtans is de oplossing tamelijk eenvoudig, maar...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.