Eddy’s Percepties: Je kan niet besturen met wie niet wil besturen

HR Square 26
De specialisatie van onze premier bestaat erin problemen op te lossen door ze niet op te lossen. Zo DHL bijvoorbeeld. Eerst trok hij, ruim op tijd, dit dossier naar zich. Toen puntje bij paaltje kwam bleek hij niets gedaan te hebben. En toen hij eindelijk aan het werk schoot, kwam hij tot de conclusie dat DHL best kon vertrekken omdat het dat toch al van plan was. Nauwelijks had België deze werkgelegenheid uitgevlagd of het gevecht over de geluidsnormen begon weer, zodat binnenkort Zaventem dient gesloten te worden. De landingsbanen zijn, naar verluidt, prima geschikt voor roller skating en in Brussels South zal men wel oordopjes uitdelen – offert Wallonië zich niet steeds op, als het landsbelang in het gedrang komt? (Beter is nog Luik-Bierset, dan kan men de vluchten over Zuid-Limburg laten gaan). Het zou potsierlijk zijn, ware het zo tragisch niet. Nochtans is de oplossing tamelijk eenvoudig, maar...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.