Eddy’s Percepties: Scholing is nergens voor nodig

HR Square 32
Vele mensen ergeren zich aan de hoge verkeersboetes. Die zijn echter voor de goede zaak, zo legt de minister ons uit, er vallen te veel verkeersslachtoffers. Die zorg siert de minister en daarom accepteren wij dat wij collectief geculpabiliseerd worden voor decennialange verwaarlozing van onze verkeersinfrastructuur, waardoor fietspaden en oversteekplekken er zelden veilig bijliggen, en sommige kruispunten kamikazes vereisen – rij maar eens langs de verkeerswisselaar in Lummen. Het beleid heeft echter resultaat, zo hoor ik, het aantal zware ongevallen is teruggelopen. Nu vraag ik mij wel af hoe je een zwaar ongeval kunt hebben als je het grootste deel van de tijd in de file staat of stapvoets volgt. Bovendien blijken de cijfers in Wallonië ook te dalen en daar staan er geen flitscamera’s. Er klopt dus iets niet in de redenering, maar kom. Want de minister is een goede man, hij behoort tot een partij die het goed...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.