Eddy’s Percepties: Scholing is nergens voor nodig

HR Square 32
Vele mensen ergeren zich aan de hoge verkeersboetes. Die zijn echter voor de goede zaak, zo legt de minister ons uit, er vallen te veel verkeersslachtoffers. Die zorg siert de minister en daarom accepteren wij dat wij collectief geculpabiliseerd worden voor decennialange verwaarlozing van onze verkeersinfrastructuur, waardoor fietspaden en oversteekplekken er zelden veilig bijliggen, en sommige kruispunten kamikazes vereisen – rij maar eens langs de verkeerswisselaar in Lummen. Het beleid heeft echter resultaat, zo hoor ik, het aantal zware ongevallen is teruggelopen. Nu vraag ik mij wel af hoe je een zwaar ongeval kunt hebben als je het grootste deel van de tijd in de file staat of stapvoets volgt. Bovendien blijken de cijfers in Wallonië ook te dalen en daar staan er geen flitscamera’s. Er klopt dus iets niet in de redenering, maar kom. Want de minister is een goede man, hij behoort tot een partij die het goed...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.