Efficiënt aanwerven en opleiden (1) Hoe motivatie en ingesteldheid spotten?

HR Square 168
Hoe motivatie en ingesteldheid spotten? Stefaan Arryn, director HR Talent bij Securex, deelt zijn ervaringen, en wijst op enkele aandachtspunten en valkuilen bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Het vinden van de juiste medewerkers met de juiste capaciteiten en ingesteldheid én deze begeleiden, is er de jongste jaren niet gemakkelijker op geworden. Bovendien vergt elke investering in personeel een grote inspanning, zowel financieel als in tijd. Het is dan ook belangrijk om op een efficiënte manier op zoek te gaan naar de persoon die in uw onderneming past. Goed aanwerven en opleiden behoren tot de meest essentiële uitdagingen voor elke onderneming. Tijdens het HR Square-seminarie ‘Efficiënt aanwerven en opleiden’ deelde Stefaan Arryn, director HR Talent bij Securex, zijn ervaringen en inzichten voor het aanwerven van medewerkers met de juiste attitude en motivatie. Misverstanden bij de selectie Het voorbije jaar implementeerde HR-dienstverlener Securex een vernieuwde rekruteringsstrategie. Ter voorbereiding verdiepte Stefaan Arryn...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.