Elisabeth De Dobbeleer (Cisco) “MVO maakt ons aantrekkelijk als werkgever”

HR Square 197
Bij Cisco Belux krijgen alle medewerkers jaarlijks vijf extra vakantiedagen om ‘iets positief voor de maatschappij te doen’. Dit kadert in het MVO-programma ‘Be The Bridge’ waarmee Cisco wereldwijd 1900 sociale projecten ondersteunt. Hoe medewerkers die extra vrije tijd invullen, kiezen ze zelf. Sommigen helpen in de school van hun kinderen, anderen zetten zich in voor een ngo of trekken naar India om Engelse les te geven.Daarnaast organiseert Cisco Belux twee keer per jaar de ‘Giving Back Week’, in samenwerking met de Brusselse vzw Human Business. Medewerkers van het technologiebedrijf kunnen in die week nog een extra dag als vrijwilliger in een social profit-organisatie meedraaien.Naar CompostellaElisabeth De Dobbeleer, Vice President van Cisco en hoofd van de juridische dienst voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, coördineert het MVO-programma voor Cisco Belux. Zij zette zich tijdens de ‘Giving Back Week’ van november 2019 in voor Nasci, een dienstencentrum voor kansarme moeders en...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.