Evert Janssens (Manuport Logistics): “We hechten veel belang aan autonomie en regelruimte”

HR Square 215 (maart-april 2023)
Tekst: Timothy Vermeir Different, dat is wel wat je van Manuport Logistics kan zeggen. Een andere bedrijfscultuur dan wat ze in de logistieke sector gewoon zijn, een andere manier om met klanten om te gaan ook. Dat veronderstelt meteen ook een eigen HR-beleid met eigen accenten. Evert Janssens, die hier al zes jaar aan de slag is, geeft tekst en uitleg. Het is een gure januaridag wanneer we bij Manuport Logistics aankloppen. Hoewel de naam misschien geen belletje doet rinkelen, is de onderneming in de Antwerpse haven een alsmaar bekendere speler aan het worden. De naamsbekendheid groeit in parallel met het personeelsbestand en de geografische spreiding, zo lijkt het wel. “We zijn een expeditiebedrijf. We zorgen ervoor dat onze klanten ontlast worden in het verschepen van hun goederen. Wanneer een klant bijvoorbeeld pralines in China wil krijgen, kunnen wij de hele keten organiseren of slechts een deel ervan. Wij zijn...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.