Expats (2). “Globale visie, maar met lokale policy”

HR Square 185
BESIX heeft heel wat ervaring als het aankomt op het werken met expats. Al sinds de start meer dan honderd jaar geleden, is de bouwonderneming actief in het buitenland. Op dit moment zijn er 330 expats die vanuit het Belgische hoofdkantoor gemanaged worden, al zijn er daarnaast ook veel mensen die voor BESIX werken in een ander land dan hun thuisland, maar die verhuizing op eigen houtje en initiatief deden. Bouwstenen “Van in het begin hebben we gezegd dat we een zorgende aanpak willen”, zegt Chief Human Resources Officer Geert Aelbrecht tijdens de studiedag van ‘Vlamingen In De Wereld’ en de Franstalige tegenhanger ‘L’Union Francophone des Belges à l’Etranger’ in oktober van dit jaar. “We willen ervoor zorgen dat die collega en zijn of haar gezin zich comfortabel voelen bij wat we doen, en om die reden hebben we een reeks ‘bouwstenen’ rond de medewerker en zijn buitenlandse opdracht: salaris,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.