Expertise bedrijfswagens: Scientific-Atlanta Wat met bedrijfswagens bij fusie?

HR Square 72
Essentie ■ Bedrijfswagen is wapen in de strijd om talent. ■ Bij fusie moeten bestaande contracten gerespecteerd worden. Van de 340 medewerkers van Scientific-Atlanta in België, hebben er 70 een bedrijfswagen. “Een deel daarvan is functioneel, voor de medewerkers die naar klanten moeten voor installaties of herstellingen,” legt Luc Zutterman, HR-directeur van Scientific-Atlanta in Europa uit. “De andere wagens zijn voor kaderleden en hogere kaderleden.” De bedrijfswagen blijft belangrijk om talent aan te trekken én aan boord te houden: “In de eerste helft van 2008 hadden we het moeilijk om ingenieurs te vinden of om onze technisch-commerciële vacatures in te vullen. Dan hebben we ook mensen die wat minder ervaring hadden of voor een minder hoge functie solliciteerden, een wagen aangeboden. Maar die periode is voorbij.” Kosten besparen Kosten besparen is een rode draad doorheen het bedrijfswagenbeleid van Scientific-Atlanta. “Qua budgetten is ons beleid voortdurend in beweging,” vertelt Zutterman. “We...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.