Extra editie HRM in kmo’s: Comforthome dankt EHROZO Steun voor starters

HR Square 56
Eerste Hulp bij Rekrutering en Ontwikkeling voor Zelfstandige Ondernemers (EHROZO) bestaat uit vier delen: 1. Rekrutering en selectie. 2. Ontdekken en beheren van competenties. 3. Coachen en begeleiden. 4. Verwijzing naar andere acties en leermodules die de ondernemers kunnen ondersteunen bij hun eerste stappen in HRM. De acties in dit laatste deel worden gekoppeld aan het Home Managers-project, dat de basis vormde voor EHROZO. Home Managers Markant (het netwerk van ondernemende vrouwen) en Vokans (vereniging voor vormings- en opleidingskansen) werkten de voorbije drie jaar nauw samen voor het Equal-project Home Managers. Hiermee probeerden beide vzw’s een antwoord te formuleren op een aantal maatschappelijke knelpunten: ■ Het tweeverdienersmodel, intussen de maatschappelijke norm, biedt weinig ruimte voor een evenwichtige combinatie van werk en gezin. Huishoudelijke taken uitbesteden kan een oplossing zijn, wat meteen het succes van de dienstencheques verklaart. De keerzijde is dat de wachtlijsten voor huishoudhulp lang zijn en dat de...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.