Extra editie HRM in kmo’s: HR-Troevenkit Medewerkers krijgen en houden

HR Square 56
De HR-Troevenkit pakt drie grote HR-vraagstukken tegelijk aan: ■ Bedrijven en organisaties zoeken bijna wanhopig naar de juiste medewerkers voor de juiste jobs, extern en intern. ■ Tegelijkertijd vinden nog heel wat werkzoekenden niet hun draai op de arbeidsmarkt of de werkvloer. ■ Ondertussen zijn medewerkers massaal op zoek naar meer kwaliteit in werk en leven, en naar betere kansen om zich te ontwikkelen. Geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt, concludeerde Vlaams minister van Gelijke Kansen Kathleen Van Brempt (SP.A) dat we het ons niet kunnen permitteren nog kansen te laten liggen. “Desondanks lopen we nog tegen een glazen plafond en tegen glazen muren en deuren aan. We hebben te maken met een loopbaankloof, waarvan de loonkloof tussen mannen en vrouwen nog maar het topje van de ijsberg is”, aldus Liesbeth Seeuws van het kabinet van Gelijke Kansen. Via de campagne MV United. Perfect in balans, geleid door het...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.