FLEXIBILITEIT EN ARBEIDSTIJD (2). Syntra Vlaanderen zegt nine-to-five vaarwel

HR Square 160
Voor Syntra Vlaanderen is een nine-to-five job voorbijgestreefd. Resultaat en transparantie zijn vandaag cruciaal. Hoe wordt daarvoor gezorgd? Voor de Vlaamse regering is de ontwikkeling van een nieuw stelsel van duaal leren een absolute prioriteit. Syntra Vlaanderen, het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming, kreeg daarin een sleutelrol: het agentschap moet de neutrale regisseur van de werkcomponent worden. Een ambitieuze rol die heel wat flexibiliteit van de organisatie en haar medewerkers vraagt. Om toch een goede work-life balance te kunnen behouden, is het systeem van tijds- en plaatsonafhankelijk werken alvast een extra troef. “Waar je je job doet, maakt niet uit, zolang het werk maar gedaan is”, aldus HR-businesspartner Elke De Lentdecker. De medewerkers kiezen om van thuis uit te werken of in één van de VAC’s (administratief centrum van de Vlaamse overheid). “Denk maar aan onze medewerkers die voor het project Werkplek21 – een sleutelproject in de ontwikkeling van het nieuwe...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.