Fortis – Leadership for Growth: Van cultuur doordrongen

HR Square 34
Een dag in het leven van een journalist uit Antwerpen is rijkelijk gevuld wanneer hij wordt uitgenodigd voor een persvoorstelling in een afgelegen kasteel in Mello, een vergeten dorp op een uur rijden van Parijs. In een setting die totale rust en concentratie uitstraalt, volgden daar de 250 hoogste topmanagers van Fortis tussen september en december vorig jaar de opleiding Leadership for Growth. Dat programma heeft als langetermijndoel alle afdelingen van de multinationale onderneming langs dezelfde long te leren ademen, uit hetzelfde hart te doen spreken. Een bankinstelling met 54.000 werknemers in 44 landen, die in 15 jaar tijd een hele reeks banken in haar consortium heeft opgenomen, gaat op zoek naar één en dezelfde cultuur die elke werknemer in zich moet dragen. Daar mag al eens een indrukwekkend kasteeltje voor afgehuurd worden. Een kasteel temidden van natuur, dat gezegend is van tal van ontspannings- en sportmogelijkheden en dat door...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.