Fusie Jobat en Vacature. “Data is de kern van alles”

HR Square 193
Mark Maldeghem, tot voort kort Business Director bij het 'oude' Jobat, neemt de leiding van 'The House of Recruitment Solutions'. De onderneming is een dochterbedrijf van Mediahuis en DPG Media, de vroegere Persgroep. Het 'nieuwe' Jobat is het uithangbord van de organisatie, al kunnen er later, als de markt daar om vraagt, ook andere diensten en producten aan toegevoegd worden. “Vijf jaar geleden, of zelfs nog recenter, was het absoluut ondenkbaar dat er een samenwerking zou komen tussen Mediahuis en DPG Media. Waarom nu wel? De voornaamste reden is dat het medialandschap sterk is veranderd”, zegt Maldeghem.Die verandering is een variatie op het disruptieverhaal dat we in andere sectoren ook (hebben) zien gebeuren: de GAFA's van deze wereld (GAFA is een afkorting voor Google, Amazon, Facebook en Apple, al zijn er wel meer zulke spelers, red.) worden actief op een bepaalde markt en hebben, dankzij hun grote hoeveelheid gegevens en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.