Gesprekken: Inez Senecaut (PM Club). Op zoek naar evenwicht, voor iedereen.

HR Square 35
De jonge voorzitster koestert de ambitie om de status van de Personnel Managers Club (PMC) hoog te houden. Laat dat duidelijk zijn. De club blijft ook onder het bewind van Inez Senecaut een forum waarop de drukbezette HR-professional de laatste vaktrends verkent en in een genereuze sfeer met collega’s van gedachten wisselt. “De principes van de PM Club blijven dezelfde”, zegt Inez Senecaut gedecideerd. “We blijven luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze leden. We waken voortdurend over de kwaliteit van de informatie en we volgen de jongste ontwikkelingen in HRM kort op. Op tijd en stond is er ruimte voor een feestje.” - Tegelijkertijd met uw aanstelling, eind april, wijzigde ook de samenstelling van de raad van bestuur. Wat verandert er precies? Inez Senecaut: “We werken voortaan met een team van 12 professionals dat evenwichtig is samengesteld uit HR-managers en HR-adviseurs. Door dat evenwicht klinken er genoeg verschillende...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.