Gesprekken: Inez Senecaut (PM Club). Op zoek naar evenwicht, voor iedereen.

HR Square 35
De jonge voorzitster koestert de ambitie om de status van de Personnel Managers Club (PMC) hoog te houden. Laat dat duidelijk zijn. De club blijft ook onder het bewind van Inez Senecaut een forum waarop de drukbezette HR-professional de laatste vaktrends verkent en in een genereuze sfeer met collega’s van gedachten wisselt. “De principes van de PM Club blijven dezelfde”, zegt Inez Senecaut gedecideerd. “We blijven luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze leden. We waken voortdurend over de kwaliteit van de informatie en we volgen de jongste ontwikkelingen in HRM kort op. Op tijd en stond is er ruimte voor een feestje.” - Tegelijkertijd met uw aanstelling, eind april, wijzigde ook de samenstelling van de raad van bestuur. Wat verandert er precies? Inez Senecaut: “We werken voortaan met een team van 12 professionals dat evenwichtig is samengesteld uit HR-managers en HR-adviseurs. Door dat evenwicht klinken er genoeg verschillende...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.