Goedroen Osaer (Group Peeters): “We willen industriële reiniging sexy maken”

HR Square 211 (juli-augustus 2022)
Sinds april is Goedroen Osaer HR-manager bij Group Peeters. Een van haar grootste prioriteiten is het verstevigen van het werkgeversimago van de groep. Goedroen Osaer studeerde af als vertaler Nederlands, Frans en Duits (KU Leuven, Campus Sint-Andries Antwerpen, 1993). Ze startte haar loopbaan als commercieel assistent bij lingerie-ontwerper Van De Velde. Na een korte tussenstop als account-assistent bij Proost International Book Production, gaat ze in 1996 aan de slag als managementassistent bij Palm Breweries in Steenhuffel. Drie jaar later werd ze Project Leader Organisational Development bij connectorenbouwer FCI in Mechelen. De toenmalige general manager van FCI inspireerde haar voor een carrière in HR. “Hij vond dat ik ‘iets had met mensen en daar dus iets mee moest doen’. Toen begin de jaren 2000 aangekondigd werd dat de fabriek zou sluiten, kreeg ik de kans om de onderhandelingen hierover met de vakbonden mee te maken. Zo kreeg ik de microbe te...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.