Het gaat over de mensen

HR Square 197
In het geval van deze HR Square is dat ook het moment om te beseffen: de wereld is op erg korte tijd een heel andere plek geworden.De artikels in deze HR Square zijn stuk voor stuk geschreven vóór de uitbraak van het coronavirus in ons land. Wanneer Ilse Van Belle het heeft over hoeveel belang Fluvius wel niet hecht aan veiligheid, was corona nog iets ver weg en zeker niet een onmiddellijke bedreiging voor de gezondheid van de medewerkers. We schreven uitgebreid over motivatie en over maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar niet over hoe u medewerkers kan motiveren wanneer ze zich zorgen maken over zichzelf en hun familie en niet over welke rol een organisatie kan opnemen in de maatschappij wanneer die getroffen wordt door een crisis die zelfs de meest elementaire voorzieningen treft. En terwijl ik schreef over de meerwaarde van diversiteit en hoe die te laten werken in een organisatie,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.