Het probleem: HRM en veiligheid

HR Square 91
Slaat straks weer de vlam in de pijp van de economie? Jazeker. Misschien merkt u zelf al de eerste tekenen van toegenomen activiteit op. Links en rechts wordt de productiecapaciteit opgeschroefd. Maar de druk om efficiënt te werken en kosten te besparen blijft onverminderd bestaan. De veiligheidsrisico’s nemen niet af, integendeel. Het boek ‘Van risico tot aanpak – Succesvol preventiebeleid’, uitgegeven door het VBO, maakt haarfijn duidelijk waarom preventie zo belangrijk is, zowel in tijden van crisis als tijdens een relance. Het geeft meteen aan waarom het ook voor u relevant is u in het onderwerp te verdiepen en te leren van andere practici. Wat merken we in het dagelijkse bedrijfsleven? ■ Geen of slecht preventiebeleid leidt tot hogere risico’s. ■ Goed preventiebeleid dringt de bedrijfskosten sterk terug. ■ Goed preventiebeleid bezorgt u een aantrekkelijk imago. Een bonus wanneer u binnenkort zal aanwerven op een krappe arbeidsmarkt. ■ De wet...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.