Hilde Ryken (Bleckmann): “Als we mensen niet correct behandelen, gaat het niet lukken”

HR Square 210 (mei-juni 2022)
 “Ik ben een people mens en ik zal dat altijd zijn”, zegt Hilde Ryken op het einde van een interview van meer dan een uur. Dat hadden we ondertussen zelf ook al helemaal begrepen. Als HR-verantwoordelijke in een logistiek bedrijf is het haar taak om het personeelsbestand mee te laten evolueren met de pieken en dalen in de e-commerce, terwijl ze tegelijk ook het welzijn van alle medewerkers bewaakt en de internationale groei van de onderneming ondersteunt.   “Wij zijn de stille en harde werkers van de grote kleding- en lifestylemerken”, zo omschrijft Hilde Ryken, Chief People Officer, wat Bleckmann doet. Wat dat wil zeggen? Dat wanneer u online een kledingstuk van bijvoorbeeld Superdry bestelt, het medewerkers van Bleckmann zijn die dat stuk uit het rek nemen, in een verpakking van het kledingmerk steken en ervoor zorgen dat het bij u in de bus valt (en dat uw retour wordt afgehandeld...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.