HR Ambassadeur 2023: Arvesta, imec, of Politiezone Antwerpen?

HR Square 215 (maart-april 2023)
Tekst Timothy Vermeir Wordt het Arvesta? Gaat imec met de titel lopen? Of is het toch Politiezone Antwerpen die zich een jaar lang HR Ambassadeur mag noemen? Op 27 april reiken we tijdens het HR Gala de award van HR Ambassadeur 2023 uit. Een blik op de drie kandidaten. Het is een jury van ervaren HR-professionals die, na een presentatie door elk van de kandidaten, in een geheime stemming bepaalt wie een jaar lang de titel van ‘HR Ambassadeur’ mag opspelden. Een delegatie van die jury (daar hoort ook de auteur van dit stuk bij, nvdr) ging op voorhand op bezoek bij de drie genomineerden om hun dossier van naderbij te bekijken. Dit jaar zijn er drie erg verschillende organisaties die genomineerd zijn: Arvesta, imec, en Politiezone Antwerpen. We stellen ze graag aan u voor, op basis van het dossier dat zij de jury bezorgden. Voor alle duidelijkheid: op het...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.