HR-directeurs in de strijd tegen corona. “We moeten zorg dragen voor onze mensen”

HR Square 198
“Dit is een unieke crisis die een reëel en dodelijk risico vormt, een crisis waar men elke dag over praat en die zich uitstrekt over een lagere periode. We managen deze crisis zonder enige houvast, zonder ervaring uit het verleden en zonder theorie om ons te helpen. Elke dag nemen we een veelvoud aan snelle beslissingen en evolueren die voortdurend. Soms zijn het goede beslissingen, soms slechte, maar het ergst zou zijn om die beslissingen niet te nemen”, steekt Pierre Leman van wal. Leman is Human Resources & Communication Director bij Carrefour in ons land, een van die organisaties die de deuren niet heeft gesloten toen het land in lockdown ging.“Deze crisis confronteerde ons met onze missie om de beste producten bereikbaar te maken voor iedereen. De eerste uitdaging was om meteen te kunnen reageren op deze nieuwe context”, zo vervolgt hij. Carrefour had niet de tijd om een taskforce...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.