HR Square November Conference 2015 – Werken tot 67 of langer: wie gelooft erin?

HR Square 156
Van 26 tot en met 28 november vond de dertiende editie van de HR Square November Conference plaats. Dat gebeurde voor het derde jaar op rij in het prestigieuze Westminster Hotel aan de Franse Opaalkust in Le Touquet – Paris Plage. Het oord ademt de grandeur van de art deco – statig, oud en chic. Tegelijkertijd is het verblijf een staaltje van hedendaags comfort of hoe wendbaar een gebouw-met-geschiedenis kan zijn. En precies daarover hadden de deelnemers het ook tijdens deze November Conference. Neen, ze beschreven er geen architecturale hoogstandjes, maar bogen zich over één van de meest prangende maatschappelijke problemen in onze contreien: de noodzaak om met veel meer ook heel wat langer gemotiveerd aan het werk te blijven. Het pensioen? Dat is voor later… Is dat euvel dan niet opgelost door de recente regeringsmaatregelen? De pensioenleeftijd wordt geleidelijk opgetrokken tot 67, dat moet toch volstaan? Neen dus. Moeten...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.