HR Square November Conference – Op zoek naar ‘Work Action Heroes’ (Fons Leroy, VDAB)

HR Square 156
VDAB-topman Fons Leroy roept HR-verantwoordelijken op om als heuse ‘fiksers’ hun superkrachten aan te wenden om superhelden te vinden op de arbeidsmarkt. Klinkt dat niet als een klassieke actiestrip met een ernstige – en inspirerende – boodschap? In een opmerkelijke (en fel gewaardeerde) keynote tijdens de HR Square November Conference in Le Touquet lichtte Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van de VDAB, zijn nieuwste boek ‘Work Action Heroes – Over helden op de arbeidsmarkt’ toe. Daarin schuift hij zes superhelden naar voren die de uitdagingen in een turbulente arbeidsmarkt aangaan. Hiermee wil hij aantonen dat geen enkele groep kansloos is op de arbeidsmarkt. Iedereen, ook de zogenaamde kansengroepen, hebben talenten. Patti Smith (69), Mick Jagger (72) en co blijven succesvol Fons Leroy begon zijn uiteenzetting met een verwijzing naar enkele ravissante rockiconen. Hij verwees onder meer naar de headliners op Rock Werchter 2015: Lenny Kravitz, Counting Crows en Patti Smith, met...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.