HR Square nr. 100. Griet Poppe (Colruyt). “Betrokkenheid maakt het verschil”

HR Square 100
- Welke evoluties verwacht u in de volgende zeven jaar? Griet Poppe: “We zullen vooral aandacht moeten hebben voor de permanente vorming en opleiding van onze medewerkers, hen de middelen en de trajecten aanbieden waardoor langer werken eerder als een geschenk dan als een straf wordt ervaren. We zullen dit creatief en gevarieerd moeten doen, met een goed evenwicht tussen individueel en groepsbelang. De Groep Colruyt is actief in een arbeidsintensieve sector, de kwaliteit van het werk en de betrokkenheid van de medewerkers zullen het verschil maken. De invulling van goed ‘leiderschap’, op elk niveau van het bedrijf, zal nog aan belang winnen.” - Wat is uw grootste hoop voor de volgende zeven jaar? Griet Poppe: “Onze medewerkers laten meegroeien. Door te investeren in zinvolle en duurzame retail- en andere projecten willen we naast de noodzakelijke economische meerwaarde ook een ecologische en een sociale meerwaarde creëren. We hopen dat onze...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.