HR tijdens en na de coronacrisis. “HR brengt meerwaarde door het oplossen van dagelijkse problemen”

HR Square 199
Als het goed is, baseren academici zich op betrouwbare data en degelijke statistiek. Die grondstof hebben we nog niet als het gaat over de impact van deze coronacrisis op HR. Toch wilden we bij academische experts weleens horen wat zij denken van de rol van HR in de crisis. En wat de impact op HR zal zijn op langere termijn. Vier professoren kregen we aan de lijn, en stuk voor stuk vonden ze het een interessante denkoefening, al waren ze al even unaniem toen ze aangaven dat ook zij nog geen duidelijk zicht hebben op wat er staat te gebeuren. Dit artikel komt dus met een disclaimer: ook deze mensen hebben geen glazen bol, al baseren ze zich uiteraard wel op heel wat relevante kennis. People management Peggy De Prins (Antwerp Management School) wil drie ideeën meegeven wanneer we haar vragen naar de rol van HR in deze crisis. “Ten...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.