HRM overheid: Politiezone Beveren heeft ‘Investors in People’-keurmerk. “Een gemotiveerde politieagent betekent een tevreden burger”

HR Square 114
Essentie - Gemotiveerde medewerkers maken het verschil en bepalen mee de kracht van de organisatie. - ‘Investors in People’ koppelt opleidingsactiviteiten aan organisatiedoestellingen. - ‘Investors in People’ is méér dan het stroomlijnen van opleidingsactiviteiten. Begin 2011 slaagde de politiezone Beveren erin haar erkenning als ‘Investor in People’ (IiP) te verlengen. In januari 2008 werd de politiezone voor het eerst bekroond. Het keurmerk wijst erop dat de politiezone sterk investeert in haar medewerkers. “De medewerkers maken het verschil. Dat is ook zo bij de politie. Gemotiveerde en tevreden medewerkers presteren beter en dat komt ten goede aan een betere dienstverlening en een grotere klantentevredenheid”, motiveert Leo Mares, korpschef van de politiezone Beveren. Mares verwijst naar de term ‘street level bureaucrats’: “We hebben zowel op nationaal als op zonaal niveau beleidsplannen, veiligheidsplannen, plannen van aanpak, meetindicatoren en operationele doelstellingen. Maar als de politieagenten op het terrein daar niet van op de hoogte...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.