HRM: Vlaamse HR-professionals ‘buizen’ zichzelf

HR Square 9
Opzienbarend, zeg maar ronduit bizar - voor één keer zijn die uitroepen niet eens overdreven als we het hebben over de antwoorden die de HR-managers en andere HR-professionals op 22 oktober 2003 gaven bij een snelenquête tijdens het seminarie HR in de wereld in de Leuvense Faculty Club. Er was zelfs nog iets meer aan de hand met die antwoorden: ze strookten opvallend goed met de uiteenzettingen. Kortom, de sprekers en de andere aanwezigen wezen grotendeels dezelfde pijnpunten, dezelfde bedenkingen, dezelfde waarschuwingen aan. Neen, geen gemakzuchtig herkauwen van het seminarie, want de vragenlijst werd ingevuld voor het begin van de lezingen. Het was zelfs een beetje griezelig: met de ingevulde enquêteformulieren in de hand, konden de lezingen en het afrondende debat gevolgd worden. Zelfs de opmerkingen en interventies konden keurig voorspeld worden. Wat meteen bewijst dat de reacties zich niet beperkten tot individuele verzuchtingen, maar rechtstreeks naar de algemene kern...

In de kijker

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.