Human – Caerslicht

HR Square 189
Hoewel Word al een tijdje openstaat en ik het lettertype zoals gebruikelijk op Palatino hebgezet, realiseer ik me plots dat ik gewoon naar buiten zit te staren. Marijke en ik zijn even inBelgië en het vergezicht over de Aspelaarse velden is zowel letterlijk als figuurlijk een wareverfrissing. De nachtvlucht vanuit Mahé zit duidelijk nog in mijn kleren, want terwijl Marijkenaast mij gedecideerd haar lessen voor de VUB voorbereid, surf ik nog even naar Sporza.be.Eén van de artikels leert me dat de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA zonet eenbijzondere avond heeft beleefd. LeBron James is erin geslaagd om meer punten te scoren danlevende legende Michael Jordan. Na de wedstrijd beschreef hij zijn verregaande respect voorJordan met enkele gevleugelde oneliners: “Ik wilde Michael Jordan zijn. Ik wou dunken enmijn tong uitsteken zoals hij. Ik wou dat kinderen naar mij opkeken als naar hem.”Een goede leidinggevende denkt bij zoveel verheerlijking wel eens terug aan de...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.