Human – Caerslicht

HR Square 191
Het is juni en dan komt de vakantie weer wat dichterbij. Ook voor ons, want HR Square gaat na dit nummer in zomerreces. Er is dus een kans dat we elkaar tegenkomen op de luchthaven van Zaventem, al is het in omgekeerde richting. Wij vliegen vanuit Mahé naar Brussel en u maakt vast de omgekeerde beweging. Tegenwoordig zijn vliegreizen best wel een avontuur. Nadat u alle scheve blikken van de klimaatspijbelaars getrotseerd hebt en u uzelf na een jaar hard werken een verre vakantie hebt gegund, komt u terecht op een luchthaven die vandaag nog onbetrouwbaarder lijkt dan het treinverkeer. Vroeger vreesden u en ik vooral de bagage-afhandelaars, wat ons de gewoonte aanleerde om enkele onderbroeken, een kleine tube tandpasta en een tandenborstel in onze handbagage mee te nemen. Vlak voor de paasvakantie dreigde het veiligheidspersoneel uw vakantie uit te stellen en recent vallen ook de luchtverkeersleiders van Skeyes weer...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.