Human.Valerie Thoen (Stad Dendermonde). “Het voelt alsof alle puzzelstukjes samenvallen”

HR Square 201
Valerie Thoen is master Internationale Politieke Wetenschappen (UGent, 1996) en behaalde in 2004 een executive master Human Resources Management aan de Vlerick Business School. In 1999 doet Thoen een eerste HR-ervaring op als HR-consultant bij SD WORX. Een viertal jaar later, in 2003, stapte ze over naar Partena Ziekenfonds & Partners om er HR-manager te worden. Ze was er ook lid van het directiecomité. De focus lag in die negen jaren op organisatieontwikkeling, changeprojecten en op een sterke groei van het personeelsbestand. Van non-profit naar profit In 2012 maakte Thoen een eerste keer de overstap naar de non-profitsector en werd ze HR-directeur van Flexpack, een maatwerkbedrijf, en Flegado, een zorgvoorziening voor volwassenen met een beperking. Haar aandacht ging vooral uit naar het omvormen van het maatwerkbedrijf tot een modern bedrijf waar de competenties van de medewerkers centraal staan. “Veel aandacht is gegaan naar het verhogen van de medewerkerstevredenheid en het...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.