In vorm tijdens en na de crisis: Fons Leroy (VDAB) geeft gespierd advies. Start to bodybuild!

HR Square 88
Een bedrijf gezond en slagkrachtig houden, vergt bijzondere inspanningen, zeker in tijden van crisis en moeizaam herstel. Maar geen nood, aan de hand van een doorgedreven trainingsschema zet ik u als bedrijfsleider op weg om uw onderneming klaar te stomen voor toekomstige topprestaties. ■1. Begin met zorg dragen voor een goede bedrijfshygiëne. Door het naleven van een aantal bevattelijke basisprincipes kunt u voorkomen dat uw onderneming besmet raakt door de crisis en verder begint te verzwakken: • Ga niet te snel over tot herstructureringen of collectieve ontslagen. De expertise die u op die manier vandaag aan de deur zet, hebt u waarschijnlijk morgen opnieuw nodig om de heropleving van de markt te kunnen bijbenen. Neem liever uw toevlucht tot creatieve oplossingen die de band tussen uw personeel en uw onderneming niet aantasten, zoals het invoeren van tijdelijke werkloosheid, crisistijdskrediet, collectieve arbeidsduurvermindering, inleverings-cao’s, jobrotatie enz. • Kies voor DIFO (DiversiteitsFocus) in...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.