Inge Janssens (MWingz), Jan Van Acoleyen (Proximus) en Isabel Carrion (Orange): “Het is fantastisch dat de grenzen vervagen”

HR Square 202
Partner én concurrent: met de oprichting van joint venture MWingz zijn Proximus en Orange een interessante en erg innoverende evenwichtsoefening gestart. Ook op vlak van HR. “We verschillen weleens van mening, en soms zijn we lastig op elkaar, maar we trachten steeds om eerst en vooral te luisteren en te begrijpen waarom de andere iets anders voorstelt.” Wijzen ze andere bedrijven in de te volgen richting? ‘Proximus en Orange Belgium slaan de handen in elkaar om het mobiele toegangsnetwerk van de toekomst te ontwikkelen’, zo luidde het in de persmededeling in de zomer van 2019. Orange en Proximus, zijn dat geen concurrenten? Zullen zij samen een netwerk gaan bouwen? Via een joint venture? Ja dus. Meer dan een jaar nadat het persbericht de wereld werd ingestuurd, zitten we – dit interview kwam tot stand in samenwerking met de Franstalige collega’s – samen met de drie HR-hoofdrolspelers. Isabel Carrion is Chief...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.