Inge Janssens (MWingz), Jan Van Acoleyen (Proximus) en Isabel Carrion (Orange): “Het is fantastisch dat de grenzen vervagen”

HR Square 202
Partner én concurrent: met de oprichting van joint venture MWingz zijn Proximus en Orange een interessante en erg innoverende evenwichtsoefening gestart. Ook op vlak van HR. “We verschillen weleens van mening, en soms zijn we lastig op elkaar, maar we trachten steeds om eerst en vooral te luisteren en te begrijpen waarom de andere iets anders voorstelt.” Wijzen ze andere bedrijven in de te volgen richting? ‘Proximus en Orange Belgium slaan de handen in elkaar om het mobiele toegangsnetwerk van de toekomst te ontwikkelen’, zo luidde het in de persmededeling in de zomer van 2019. Orange en Proximus, zijn dat geen concurrenten? Zullen zij samen een netwerk gaan bouwen? Via een joint venture? Ja dus. Meer dan een jaar nadat het persbericht de wereld werd ingestuurd, zitten we – dit interview kwam tot stand in samenwerking met de Franstalige collega’s – samen met de drie HR-hoofdrolspelers. Isabel Carrion is Chief...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.