Interview. Caroline Van Wilderode en Didier Weerts (Weerts Supply Chain). “Positivisme is óók besmettelijk”

HR Square 199
“Vanuit menselijk perspectief is het hier een enorme complexe aangelegenheid. Je moet de interpersoonlijke vaardigheden hebben om te werken met een hele waaier aan verschillende persoonlijkheden en culturen intern, ook bij de vakbonden, maar ook Audi zelf is geen evidente klant. Er is ook de taalkwestie: hier wordt continu Duits gesproken, Frans, Nederlands, maar ook Engels voor wie geen Duits kent. En je moet ook nog iets van logistiek kennen, natuurlijk.” We zijn, geheel in overeenstemming met de geldende maatregelen omtrent de coronacrisis, op bezoek bij WSC (Weerts Supply Chain) in Vorst. Hier, op de site van de Audi-fabriek, verzorgt WSC de logistiek voor de autofabrikant. Wat dat betekent? Stel dat u morgen een wagen bestelt en aangeeft dat u graag de Lichtmetalen velgen, 9 x 20, 5 spaken Dynamic, contrastgrijs op die wagen zou hebben, dan zal Audi daarvoor zorgen. Maar, het is WSC dat ervoor zorgt dat die...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.