Interview. Caroline Van Wilderode en Didier Weerts (Weerts Supply Chain). “Positivisme is óók besmettelijk”

HR Square 199
“Vanuit menselijk perspectief is het hier een enorme complexe aangelegenheid. Je moet de interpersoonlijke vaardigheden hebben om te werken met een hele waaier aan verschillende persoonlijkheden en culturen intern, ook bij de vakbonden, maar ook Audi zelf is geen evidente klant. Er is ook de taalkwestie: hier wordt continu Duits gesproken, Frans, Nederlands, maar ook Engels voor wie geen Duits kent. En je moet ook nog iets van logistiek kennen, natuurlijk.” We zijn, geheel in overeenstemming met de geldende maatregelen omtrent de coronacrisis, op bezoek bij WSC (Weerts Supply Chain) in Vorst. Hier, op de site van de Audi-fabriek, verzorgt WSC de logistiek voor de autofabrikant. Wat dat betekent? Stel dat u morgen een wagen bestelt en aangeeft dat u graag de Lichtmetalen velgen, 9 x 20, 5 spaken Dynamic, contrastgrijs op die wagen zou hebben, dan zal Audi daarvoor zorgen. Maar, het is WSC dat ervoor zorgt dat die...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.