Interview. Dave Ulrich. “Duurzaam leiderschap maakt het verschil”

HR Square 140
Gelukkig weten de meeste leiders welke verbeteringen ze moeten brengen en waarom dat nodig is. Jammer genoeg zetten ze die kennis lang niet altijd om in de praktijk. Hoe kunnen leiders ook effectief uitvoeren wat ze beogen? Zo luidt de kernvraag van de volledig nieuwe masterclass die Dave Ulrich op uitnodiging van HR Square brengt in Brussel (deze keer in cultuur- en congrescomplex Wolubilis in Sint-Lambrechts-Woluwe). De absolute nummer één op het gebied van HRM heeft zich evengoed gefocust op onderzoek over leiderschap. Uit die onderzoeken leidt hij zeven factoren af die ervoor moeten zorgen dat leiders effectiever en efficiënter worden:  ::1. Eenvoud: hoe focus ik op acties en gedragingen met de grootste impact?::2. Tijd: hoe komen mijn aspiraties en ambities tijdig tot uiting?::3. Verantwoordelijkheid: hoe schrijf ik de veranderingen op mijn conto?::4. Middelen: hoe zorg ik via coaching en HR-praktijken voor het draagvlak om verandering vol te houden?::5. Opvolging:...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.