Interview: Didier Bellens, Anette Böhm en Sven Audenaert (Belgacom) “Telkens een stap voorblijven, is onze levensverzekering”

HR Square 45
Op economisch vlak gaat het goed met Belgacom, zeer goed, dank u. De verkoop daalt wel, maar de koers van het aandeel piekt. Ondertussen heeft de bedrijfsleiding er alle vertrouwen in dat de omzet en de winst in 2008 opnieuw zullen stijgen. De mobiele telefonie kent een dip en lijkt haar groeigrenzen te hebben bereikt. Maar de vaste lijnen zijn aan een remonte begonnen, dankzij een pak nieuwe diensten. Het sleutelwoord voor de nabije toekomst is ‘convergentie’: de integratie van de verschillende klassieke en nieuwe diensten onder één koepel, vertrekkend van het gegeven dat de klant niet geïnteresseerd is in de techniek achter zijn verbinding van welke aard ook, maar wel in de – heel gevarieerde – informatie-, communicatie- en entertainmentdiensten die hij kan kopen. Liefst op één adres, waar hij voor al zijn behoeften geholpen wordt. Die evolutie vergt alweer een nieuwe reorganisatie van dit bedrijf dat al meer...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.