Interview: Eva Lauwers (Pfizer). “Sociaal onderhandelen is keihard werken”

HR Square 50
Eva Lauwers relativeert meteen als we haar de vraag stellen: “Mijn technische kennis van verkoop en marketing is veel minder relevant voor het uitvoeren van mijn huidige opdracht dan de gelegenheid die ik de voorbije jaren kreeg om een business unit te leiden. Mijn marketingervaring speelt slechts voor een klein deel van mijn opdracht, bijvoorbeeld als het op employer branding aankomt. Begrijpen wat de business nodig heeft, een team kunnen leiden en weten om te gaan met veranderingen acht ik veel belangrijker voor HR dan kennis van marketing. Of toch: communicatie is zeer belangrijk voor de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers, men kan beter te veel communiceren dan te weinig. Misschien speelt hier toch een beetje de verkoop en de marketing.” Goed, dan gooien we het maar over een andere boeg… Een gesprek recht voor de raap, over professionele evoluties, strategie en sociaal overleg. Met op het eind een...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.