Interview. Mark Martin (HR Tech Europe). Bent u klaar voor de HR-revolutie?

HR Square 138
Op donderdag 27 maart spreekt Mark Martin op de HR Tech Europe Spring Warm-Up in het Queen Elizabeth II Conference Center in Londen, in de schaduw van Big Ben. Martin heeft een ontzagwekkende staat van dienst: hij was onder meer HR-directeur en lid van het directiecomité van T-Mobile en leidde tot voor kort het HR-departement van de verzekeringsgroep Direct Line. Daar behoorde hij ook tot het directieteam dat zorgde voor een turnaround bij de afdeling RBS en de beursnotering eind 2012. Nu wil hij tijd vrij maken om zijn ideeën over HR te verkondigen. Volgens Martin staan we aan de vooravond van een heuse revolutie in HR. De vele nieuwe mogelijkheden van de HR-technologie fungeren als motor. Hoe ziet hij de rol van HR veranderen?  Mark Martin: “Het oude HRM ligt in het sterfbed. Nu is er een rol weggelegd voor twee zaken: strategisch HRM en effectieve steun aan lijnmanagers...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.