Interview: Mathi Gijbels (Gijbels Group). Kunnen ze het maken? Nou en of!

HR Square 35
Rustig, zelfzeker én zelfkritisch, gedecideerd én luisterend, visionair en sociaal geëngageerd. Dat is Mathi Gijbels, de jonge bedrijfsleider die acht jaar geleden op 26-jarige leeftijd het bouwbedrijf van zijn vader Matthieu overnam en het naar een omzet van meer dan 80 miljoen euro (met ruim 400 medewerkers) loodste. Zijn recept: teamwerk en het motiveren van mensen door hen tevreden te maken in hun job. Mathi Gijbels is geen klassieke bouwondernemer, maar een people manager zoals er in zijn branche en ver erbuiten weinig bedrijfsleiders rondlopen. Net die aandacht voor de mens in de onderneming is volgens hem de beslissende factor die tot rendabiliteit leidt. Het is een overtuiging, bevestigd door de feiten. Het is evenzeer een toekomstplan: in de huidige ontwikkelingsfase van de onderneming is investeren in professioneel personeelsbeleid de hoogste prioriteit. En Mathi Gijbels neemt het heft zelf in handen. Daarom zette HR Square hem op de praatstoel. Gijbels...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.