Interview. Peter Geiregat (Showpad): “Je moet het groot durven zien, passie hebben, maar ook mentaal weerbaar zijn”

HR Square 180
Door de cultuur te laten meegroeien en de vele aanwervingen te integreren in een voortdurend bewegend ecosysteem, wil Peter Geiregat, VP People bij Showpad, de fundamenten leggen om tegen 2020 van 30 naar 100 miljoen te groeien. Het is geen kleine uitdaging. Men zegt wel eens dat het niet makkelijk is om een tanker van richting te doen veranderen. Maar hoe zit dat met een speedboat? Een start-up? Zo mogen we Showpad eigenlijk niet meer noemen. De onderneming is zeven jaar geleden – in 2011 – opgericht door Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Peter Minne, vandaag respectievelijk CEO, CPO en Information Security Program Manager bij de onderneming. De onderneming heeft een jaarlijkse omzet van 30 miljoen dollar en telt wereldwijd 250 medewerkers. Van die 250 zijn er 150 aan de slag in thuisbasis Gent, waar nog steeds alle engineering gebeurt. In de VS werken een honderdtal mensen in San Francisco,...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.