Interview: Tanuja Randery (Colt Telecom). “Er moet vaart zitten achter een transformatie”

HR Square 44
Colt Telecom startte in 1992 als aanbieder van telecommunicatiediensten in de Londense regio. Sindsdien groeide het bedrijf van een kleine lokale speler tot een pan-Europese aanbieder voor grote en middelgrote bedrijven. Colt Telecom is actief in 13 Europese landen en beschikt over een 20.000 kilometer lang glasvezelnetwerk. Alles samen telt de groep 4000 werknemers. De operator biedt niet alleen spraaktelefonie en datacommunicatie aan, maar richtte ook over 14 datacentra in waar het ruimte biedt aan bedrijven voor hun netwerkapparatuur. Ook deze onderneming deelde begin deze eeuw in de klappen als gevolg van de crisis in de telecommunicatiesector. Maar het bedrijf herstelt zich langzaam maar zeker. Dat is grotendeels het werk van Tanuja Randery, sinds september 2004 managing director strategy and business transformation. Randery werd door de voormalige gedelegeerd bestuurder, Jean-Yves Charlier, gevraagd haar expertise aan te wenden om het strategische roer bij Colt de in de juiste richting om te...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.