Interview Virginia Colurcio (Prologis) Bedrijfscultuur: opbouwen en weer afbreken

HR Square 207 (november-december 2021)
  Prologis is een aanbieder van industrieel vastgoed, met focus op opslag- en distributiecentra. “Toen ik vertelde dat ik naar de sector van logistieke real estate zou gaan, voorspelde men dat dit het kerkhof van mijn loopbaan zou worden. ‘Je was cool, en nu ga je naar industriële gebouwen’, zei men toen”, zegt Virginia Colurcio over de overstap die ze in augustus 2020 maakte. “Nochtans”, zo benadrukt ze, “is Prologis een erg dynamische omgeving met mensen die stappen durven zetten.” De onderneming zelf gaat ook prat op een sustainable human centric employment philosophy. “Ik weet niet wie die woorden gekozen heeft, maar ik heb het zelf veeleer over people sustainability”, zegt de van oorsprong Italiaanse die onder meer ook in Gent studeerde.  Wat houdt people sustainability in? Virginia Colurcio: “Nog te veel werknemers zitten vast in de mentaliteit van een job voor het leven, terwijl onderzoek aantoont dat in het...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.