Jan Heyvaert (AG): “Samenwerken en silo’s doorbreken”

HR Square 206 (september-oktober 2021)
Net voor de zomervakantie zijn we bijna de enige aanwezigen in het Brusselse hoofdkantoor van AG. Het thuiswerk is hier nog steeds verplicht, al snakt de organisatie er wel naar terug samen te komen. Over die samenkomsten en het belang van teamdagen, over leren en innoveren, over cultuur en employer brand hebben we het met Chief Human Resources & Sustainability Officer, Jan Heyvaert. “Cultuur is iets waar je aan moet blijven werken.” Jan Heyvaert kreeg eerder dit jaar promotie bij AG. Hij was al HR-directeur, maar heeft er nu een aantal verantwoordelijkheden bij, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, strategische marketing en externe communicatie. Misschien nog belangrijker: hij maakt sindsdien ook deel uit van het directiecomité. In de mededeling waarmee AG zijn nieuwe rol bekendmaakte, stond er dat het bedrijf daarmee ‘het strategische belang van HR en duurzaamheid voor het bedrijf’ onderstreept. “Dat HR deel uitmaakt van het directiecomité zal gevolgen hebben binnen...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.