Jan Heyvaert (AG): “Samenwerken en silo’s doorbreken”

HR Square 206 (september-oktober 2021)
Net voor de zomervakantie zijn we bijna de enige aanwezigen in het Brusselse hoofdkantoor van AG. Het thuiswerk is hier nog steeds verplicht, al snakt de organisatie er wel naar terug samen te komen. Over die samenkomsten en het belang van teamdagen, over leren en innoveren, over cultuur en employer brand hebben we het met Chief Human Resources & Sustainability Officer, Jan Heyvaert. “Cultuur is iets waar je aan moet blijven werken.” Jan Heyvaert kreeg eerder dit jaar promotie bij AG. Hij was al HR-directeur, maar heeft er nu een aantal verantwoordelijkheden bij, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, strategische marketing en externe communicatie. Misschien nog belangrijker: hij maakt sindsdien ook deel uit van het directiecomité. In de mededeling waarmee AG zijn nieuwe rol bekendmaakte, stond er dat het bedrijf daarmee ‘het strategische belang van HR en duurzaamheid voor het bedrijf’ onderstreept. “Dat HR deel uitmaakt van het directiecomité zal gevolgen hebben binnen...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.