Kathleen Hofkens (Mourik België): Duurzaam werkgeverschap

HR Square 215 (maart-april 2023)
Tekst Hilde Vereecken Sinds december 2022 is Kathleen Hofkens HR-manager Mourik België. Ze volgt er Carl Bux op die er na een carrière van meer dan 44 jaar in augustus met pensioen gaat. “Tijdens mijn bachelor sociaal werk en dan vooral tijdens de stages werd al snel duidelijk dat het bedrijfsleven me beter lag dan de sociale sector”, vertelt Kathleen Hofkens. In 2001 behaalde ze een bachelor Sociaal Werk richting Personeelswerk aan de Karel De Grote-Hogeschool. Haar eerste carrièrestappen zette ze bij SD Worx als payroll consulent. “De ideale springplank om in HR gelanceerd te worden. Ik heb er heel wat ontwikkelingskansen gekregen. In de rol van consulent kon ik het dienstverlenende koppelen aan het analytische.” Kathleen Hofkens (Mourik België)“De ‘no-nonsens’ mentaliteit van de sectoren waarin Mourik actief is, spreekt mij wel aan. Al bij het eerste gesprek bij Mourik voelde ik dezelfde warmte als toen bij Van Wellen.”© GF...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.