Leiders van morgen – case Unilin Group: Medewerkers aan het stuur van hun carrière

HR Square 207 (november-december 2021)
“Onze medewerkers zijn de motor van de groei en het succes van onze organisatie”, zegt Nick Leenaert, Talent Director & HR Director Group Services bij Unilin Group. Het interieurdesign- en bouwmaterialen bedrijf met hoofdkantoor in West-Vlaamse Wielsbeke is actief in 105 landen en telt wereldwijd meer dan 7700 werknemers waarvan 3500in België. “De mensen maken het verschil. In een sterk groeiende organisatie als de onze kan je niet anders dan nadenken over talent en talentontwikkeling. Immers door proactief te investeren in talent en dat in lijn met de organisatiedoelen is een win-win waarbij zowel de organisatie als de medewerkers zelf de vruchten van plukken.” Vier carrièrepaden Talent omschrijft Leenaert als een combinatie van potentieel, fit met de organisatiecultuur en technische competentie. De term ‘high potential’ gebruikt hij liever niet. “Elke medewerker is belangrijk. We geloven heel erg in een inclusief talentbeleid. Er is voor iedereen een carrièrepad in de organisatie....

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.