Leiders voor morgen

HR Square 207 (november-december 2021)
Young graduates, high potentials…: er zijn verschillende termen die organisaties gebruiken om die leiders voor morgen aan te duiden. Er zijn ook uiteenlopende manieren om hen aan te trekken en te ondersteunen in hun groei. En ook het antwoord op de vraag wie ‘een talent’ is, verschilt al naargelang de persoon aan wie u de vraag stelt. Dit dossier gaat in op dit boeiende thema. Nicky Dries (KU Leuven) geeft tekst en uitleg bij haar onderzoek naar inclusief en exclusief beleid, en Marian Thunnissen van de Fontys Hogeschool HRM en Psychologie in Nederland benadrukt het belang om te vertrekken vanuit de sleutelfuncties in de organisatie. We duiken ook de praktijk in, met ervaringen en inzichten die we sprokkelden bij Unilin, Arvesta, Umicore en Deloitte. Vier uiteenlopende bedrijven met elk een eigen nood én aanpak. Zij kunnen u en uw organisatie inspireren om ook zelf na te denken over wie de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.