Leiders voor morgen – case Deloitte Belgium. “Elk talent telt”

HR Square 207 (november-december 2021)
  Deloitte Belgium plant tussen juni 2021 en mei 2022 minstens 1.500 nieuwe medewerkers aan te werven. Eind mei, de afsluitingsdatum van het boekjaar, had Deloitte in België 4.646 werknemers in dienst. Dat aantal is ondertussen gestegen tot 5.116. “Dit is het hoogste aanwervingsdoel in onze geschiedenis. Tijdens het vorige boekjaar wierven we 1.065 nieuwe medewerkers aan, wat betekent dat het nieuwe aanwervingsdoel 44 procent hoger ligt dan het vorige boekjaar. Rekening houdend met het personeelsverloop ramen we dat het totale aantal werknemers met ten minste acht procent zal stijgen tegen eind mei 2022”, zegt Inge Diels, Managing Partner Talent bij Deloitte Belgium. De professionele dienstverlener werft op alle niveaus aan. “We zoeken zowel schoolverlaters als mensen met gemiddeld vijf tot tien jaar ervaring. Terwijl we vroeger voornamelijk schoolverlaters met een achtergrond in economie en rechten zochten, zoeken we vandaag vooral medewerkers met een achtergrond in STEM. Maar ook atypische...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.