Lisbeth Decneut (imec): “Dankzij data hebben we een beter HR”

HR Square 213 (november-december 2022)
Tekst: Timothy Vermeir In een omgeving die gedreven is door innovatie en technologie, heeft HR een bijzondere rol te spelen. Op basis van data, van wetenschappelijke inzichten en inspiratie uit andere ondernemingen geeft Lisbeth Decneut bij imec vorm aan een HR-beleid dat aandacht heeft voor welzijn en verbinding. “Wij brengen de aandacht voor de mens, voor het managen en organiseren.” Neen, de chips die in uw telefoon en in uw auto zitten, de chips die in de gezondheidszorg opgang maken, worden níet geproduceerd in Europa, laat staan in Vlaanderen. Maar wat we hier wél hebben, is een van de grote spelers op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Bij imec – ooit stond de naam voor Interuniversitair Micro-Electronica Centrum – in Leuven zijn duizenden experten elke dag bezig om de chips van morgen en overmorgen uit te denken en te ontwikkelen. Sinds 2016, toen imec fusioneerde met iMinds, is daar ook...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.