Live: Dag van de creativiteit. Een beetje Elvis, een vleugje Einstein.

HR Square 23
C-Day in het House of Creativity. Dat klinkt op zich al erg galactisch, maar wanneer Elvis Presley bij aankomst de deur voor je opent, waan je jezelf helemaal in hogere sferen. Aan de inkomsthal geven engeltjes je een programmaboekje met een persoonlijke voorstelling van alle deelnemers aan deze informatiedag, hun functieomschrijving, activiteiten en verwachtingen rond die namiddag. Een enkeling hoopt er “een toffe vrouw te leren kennen”, zo lezen we. Dit moet haast een ontmoeting voor kwaliteitsmanagers zijn. We zijn dan toch op het juiste adres. In verschillende workshops nemen een vijftigtal managers deel aan discussies over kwaliteitsmanagement. Eén van de consultants die namiddag is Gregg Fraley, een Amerikaan uit Chicago en een man van 12 stielen en veel, veel ongelukken. Fraley was jarenlang kantoorbediende, maar maakte later naam en faam als stand-up comedian en presenteerde zijn eigen televisieshows. Hij stampte drie softwarebedrijven uit de grond, waarvan er maar één...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.