Live: Dag van de creativiteit. Een beetje Elvis, een vleugje Einstein.

HR Square 23
C-Day in het House of Creativity. Dat klinkt op zich al erg galactisch, maar wanneer Elvis Presley bij aankomst de deur voor je opent, waan je jezelf helemaal in hogere sferen. Aan de inkomsthal geven engeltjes je een programmaboekje met een persoonlijke voorstelling van alle deelnemers aan deze informatiedag, hun functieomschrijving, activiteiten en verwachtingen rond die namiddag. Een enkeling hoopt er “een toffe vrouw te leren kennen”, zo lezen we. Dit moet haast een ontmoeting voor kwaliteitsmanagers zijn. We zijn dan toch op het juiste adres. In verschillende workshops nemen een vijftigtal managers deel aan discussies over kwaliteitsmanagement. Eén van de consultants die namiddag is Gregg Fraley, een Amerikaan uit Chicago en een man van 12 stielen en veel, veel ongelukken. Fraley was jarenlang kantoorbediende, maar maakte later naam en faam als stand-up comedian en presenteerde zijn eigen televisieshows. Hij stampte drie softwarebedrijven uit de grond, waarvan er maar één...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.