Live: Randstad Award. Hoog loon en werkzekerheid maken Bayer aantrekkelijkste bedrijf.

HR Square 21
Randstad en onderzoeksbureau ICMA International reiken sinds 2001 een jaarlijkse prijs uit aan het bedrijf dat in de ogen van de beroepsbevolking (18- tot 65-jarigen) de meest aantrekkelijke onderneming is om voor te werken. De deelnemers aan de enquête maken een keuze uit een lijst van 151 bedrijven die actief zijn op de privé-markt en die in België meer dan 1000 werknemers tewerkstellen. Laureaten van de Randstad Award waren achtereenvolgens IBM, Janssen Pharmaceutica, Pfizer, GlaxoSmithKline en nu dus Bayer. De Randstad Award beloont ‘de relatieve aantrekkelijkheid’: de 8000 respondenten zeggen enkel over de bedrijven die ze kennen of ze er voor zouden willen werken. Ze drukken dat uit op een schaal van 1 tot 5. Meer dan de helft (52%) van degenen die Bayer kennen, zou graag (4) tot heel graag (5) voor het bedrijf werken. > Loon en werkzekerheid Boeiend aan de jaarlijkse enquête is dat ze ook peilt...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.