Live: Randstad Award. Hoog loon en werkzekerheid maken Bayer aantrekkelijkste bedrijf.

HR Square 21
Randstad en onderzoeksbureau ICMA International reiken sinds 2001 een jaarlijkse prijs uit aan het bedrijf dat in de ogen van de beroepsbevolking (18- tot 65-jarigen) de meest aantrekkelijke onderneming is om voor te werken. De deelnemers aan de enquête maken een keuze uit een lijst van 151 bedrijven die actief zijn op de privé-markt en die in België meer dan 1000 werknemers tewerkstellen. Laureaten van de Randstad Award waren achtereenvolgens IBM, Janssen Pharmaceutica, Pfizer, GlaxoSmithKline en nu dus Bayer. De Randstad Award beloont ‘de relatieve aantrekkelijkheid’: de 8000 respondenten zeggen enkel over de bedrijven die ze kennen of ze er voor zouden willen werken. Ze drukken dat uit op een schaal van 1 tot 5. Meer dan de helft (52%) van degenen die Bayer kennen, zou graag (4) tot heel graag (5) voor het bedrijf werken. > Loon en werkzekerheid Boeiend aan de jaarlijkse enquête is dat ze ook peilt...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.